nieuws

Gaatjesplafond reflecteert licht goed

bouwbreed

Armstrong Building Products levert de metalen systeemplafonds uit de serie Orcal met een perforatie van 0,7 millimeter.

Hiermee blijft de lichtreflectie met 85 procent nagenoeg gelijk aan de 88 procent van een ongeperforeerd plafond. En dat vindt zijn weerslag op de energierekening. Een akoestisch vlies absorbeert via de perforatie geluid tot 0,55 aW en verbetert zo de onderliggende werkplek.

De plafondpanelen zijn gemaakt van elektro-gegalvaniseerd staal en afgewerkt met een elektrostatisch aangebrachte laag polyesterpoeder in de kleuren RAL 9010 (glans 20 procent) en Global White (glans 12 procent). De maten van de flexibele panelen kunnen aan het bouwontwerp worden aangepast.

Armstrong levert er verschillende randafwerkingen bij. De brandreactie valt onder de Nederlandse Klasse 1.

Armstrong, Breda, telefoon (076) 5217733.

Reageer op dit artikel