nieuws

Fugro versterkt zich met JDR Cable Systems

bouwbreed

Fugro neemt JDR Cable Systems Holdings Netherlands over, een producent van speciale kabels voor onderzeese toepassingen in de olie- en gasindustrie. Dat heeft het ingenieursbureau bekendgemaakt. Het bedrijfsonderdeel heeft circa 110 medewerkers en een omzet van ongeveer 25 miljoen euro. Het bedrijf, dat verder gaat onder de naam Regt Marine Cables, zal als zelfstandig onderdeel […]

Fugro neemt JDR Cable Systems Holdings Netherlands over, een producent van speciale kabels voor onderzeese toepassingen in de olie- en gasindustrie. Dat heeft het ingenieursbureau bekendgemaakt.

Het bedrijfsonderdeel heeft circa 110 medewerkers en een omzet van ongeveer 25 miljoen euro. Het bedrijf, dat verder gaat onder de naam Regt Marine Cables, zal als zelfstandig onderdeel blijven draaien.

Reageer op dit artikel