nieuws

Energiezuinig bouwen met Europese regelgeving

bouwbreed

Met het oog op de nieuwe Europese regelgeving maakte Xella de lijvige brochure ‘Energiezuinig bouwen en renoveren: nú doen’. De uitgave biedt de helpende hand bij energiezuinig bouwen en renoveren. Nieuwe Europese regelgeving verplicht de bouwsector in 2020 (vrijwel) energieneutraal te bouwen. De brochure biedt een overzicht van de (komende) eisen en vijf praktische toepassingen […]

Met het oog op de nieuwe Europese regelgeving maakte Xella de lijvige brochure ‘Energiezuinig bouwen en renoveren: nú doen’. De uitgave biedt de helpende hand bij energiezuinig bouwen en renoveren. Nieuwe Europese regelgeving verplicht de bouwsector in 2020 (vrijwel) energieneutraal te bouwen. De brochure biedt een overzicht van de (komende) eisen en vijf praktische toepassingen voor duurzame wandoplossingen. Daarnaast is er Xella Energie Adviseurs voor raadgeving over energiebesparing, minder belastende (bouw)materialen, slimme logistiek en grondstofbesparing.

Reageer op dit artikel