nieuws

Doorwin blijft aan het overnemen

bouwbreed Premium

Deurengroep Doorwin blijft op het overnamepad. De Eindhovense groep heeft de Katwijkse deurenfabrikant Norhtgo aan zijn kar gebonden. Hiermee groeit de groep naar 18 werkmaatschappijen op het gebied van productie en verkoop van kozijnen, deuren, trappen en gevelelementen, met een gezamenlijke omzet van 250 miljoen euro (550 miljoen gulden).

Met de overname van Norhtgo heeft Doorwin een gevestigde merknaam in de markt van massieve luxe binnen- en buitendeuren in huis gehaald. Niet alleen breidt Doorwin zijn assortiment uit met Norhtgo, maar ook worden nieuwe afzetkanalen toegevoegd.

Eerder dit jaar nam Doorwin de Belgische binnendeurenfabrikant Theuma over. Daarmee zette het bedrijf zijn eerste schreden op de Europese binnendeurenmarkt. Daarvoor werd bouwelementenproducent Myresjö in Schagen overgenomen.

Reageer op dit artikel