nieuws

Cd-rom informeert over gevelisolatie

bouwbreed Premium

De cd-rom Isoned ispo detailservice adviseert over toepassing van de gevelsystemen van Isoned. De cd werkt met het formaat pfd en is daarmee geschikt voor Windows en Mac. Zij gaat bijvoorbeeld in op details als kunsthars, siliconen en dunne minerale afwerking van ispo gevelisolatie. Details geeft de schijf ook over de dikke minerale (krab)pleisterafwerking van het Montenovo-systeem. Verder informeert zij over de geventileerde gevelafwerking volgens de Frontech-gevelisolatiesystemen. Tevens worden adviezen gegeven over tegelwerk op gevelisolatie, over gevelisolatie op houtskeletbouw en over het onderhoud van gevelisolatie en gepleisterde wanden. Isoned benadrukt dat de cd-rom niet alle aspecten behandelt, omdat niet alles met een standaarddetail kan worden opgelost.

Isoned, Tiel, telefoon (0344) 620666.

Reageer op dit artikel