nieuws

Bia neemt Case in Rijn-Roergebied over

bouwbreed

Het Belgische familiebedrijf Bia heeft de vestigingen van Case Poclain in Keulen, Unna en Siegen overgenomen. De vestigingen worden voortgezet onder de naam Bestmat GmbH.

Vanaf begin deze maand verzorgt dit bedrijf de distributie van het bouwmaterieel van Case in Noordrijn-Westfalen, het Roergebied en de gebieden rond Keulen en Koblenz. Het Belgische Bestmat NV is al exclusief distributeur van Case in de Benelux. De nieuwe Duitse onderneming behoudt de hoofdzetel in Keulen. De verkoop- en servicepunten in Unna en in Siegen blijven open.

De transactie past in de strategie van moederbedrijf Case om een netwerk op te bouwen van verkoop- en servicepunten van vertegenwoordigende bedrijven. Marketingdirecteur Françoise Rausch van de Europese Case-organisatie in Parijs: “Met Bia hebben we een internationaal ervaren, dynamische en competente partner gevonden, die in het noordwestelijk deel van Centraal-Europa grensoverschrijdend kan werken”.

Vincent Bia, die het familiebedrijf vanuit Overijse bij Brussel leidt: “Deze ontwikkeling van onze firma verstevigt onze positie als verdeler van materieel voor openbare werken en grondwerken en past perfect in onze langetermijnplannen.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels