nieuws

Opperkraan op vrachtwagen

bouwbreed Premium

Monta-Rent Bouwlogistiek in Beverwijk heeft een tientonmeterkraan van Montalift gemonteerd op het chassis van een DAF FA75CF en overgedragen aan dakdekker Frans Wink BV. Na vier weken met de kraan te hebben gewerkt, bestelde Wink een tweede exemplaar.

De Montalift 193A heeft een gegalvaniseerde achtkantige toren en giek met een lengte van 22 meter en een horizontale hijshoogte van 16,5 meter. De maximum capaciteit (op zes meter) bedraagt 1200 kilo, op 21,6 meter hijst de kraan nog 400 kilo. De hijssnelheid is 3,5, 15 en 30 m/min bij een zwenksnelheid van 0,9 omw/min.

De onderwagen heeft vier zwenkbare steunarmen met hydraulische stempels (3,15 meter breed). (De)montage vergt tien minuten. De kraan is op een DAF FA75CF 4×2 gebouwd met een 9-tons vooras en een 13-tons achteras.

Reageer op dit artikel