nieuws

Nedschroef heeft goed jaar achter de rug

bouwbreed

Koninklijke Nedschroef Holding heeft het afgelopen jaar goed gedraaid. De omzet van de Helmondse fabrikant van bouten, schroeven en moeren steeg met 13,5 procent tot 269 miljoen euro (591,8 miljoen gulden) en de nettowinst met 20 procent tot 8,5 miljoen euro (18,7 miljoen gulden). De omzetgroei heeft voor meer dan de helft een autonoom karakter.

Nedschroef breidde vorig jaar flink uit. In Frankrijk nam de onderneming het handelsbedrijf Famik over. Ook de Duitse boutenfabriek Schrauben- und Befestigungstechnik kwam onder Helmondse hoede, evenals het Zuid-Afrikaanse National Bolts. Mede door deze versterking op de markt ziet Nedschroef de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Het bedrijf wil in 2005 een omzet behalen van 450 miljoen euro, wat neerkomt op een jaarlijkse omzetgroei van minimaal 10 procent.

Reageer op dit artikel