nieuws

Eindhovense aannemers fuseren

bouwbreed

De twee Eindhovense aannemingsbedrijven Huybregts Onderhoud BV en Rob Jansen BV hebben besloten op basis van samenwerking te gaan fuseren. De nieuwe onderneming zal verder gaan onder de naam Jansen Huybregts BV, Onderhoud, Renovatie en Nieuwbouw, zo hebben beide bedrijven bekendgemaakt.

Jansen Huybregts BV is een landelijke opererende onderneming met vijf vestigingen, in Eindhoven, Tilburg, Breda, Heerlen en De Lier. “We willen uitgroeien tot een grote speler op de onderhoudsmarkt, zodat we grote klanten beter kunnen bedienen”, zegt een woordvoerder.

Beide bedrijven opereren al landelijk en zijn allebei gespecialiseerd in het bouwkundig onderhoud aan en renovatie van institutionele vastgoedportefeuilles. Bij Huijbregts Onderhoud ligt het accent vooral op onderhoud en renovatie ten behoeve van woningportefeuilles. Bouwbedrijf Jansen is meer gespecialiseerd in onderhoud en renovatie van bedrijfsmatige vastgoedportefeuilles. Beide bedrijven zeggen veel ervaring te hebben in onderhouds- en renovatiewerkzaamheden die voortvloeien uit nieuwbouwactiviteiten.

Het nieuwe bedrijf heeft circa tachtig medewerkers. De gezamenlijke omzet bedraagt een kleine 30 miljoen gulden. Directeur R. Jansen, van het gelijknamige bouwbedrijf is benoemd tot algemeen directeur van Jansen Huybregts.

Reageer op dit artikel