nieuws

Hoofdkantoor Laurus naar Van Nelle

bouwbreed

De contracten zijn nog niet getekend, maar het zit er dik in dat het toekomstige hoofdkantoor van supermarktketen Laurus in de voormalige Van Nelle-fabriek in Rotterdam komt. Dat hebben woordvoerders van Laurus en Van Nelle Ontwerpfabriek dinsdag gezegd.

Laurus, moeder van de Konmar, was op zoek naar een nieuw hoofdkantoor met plaats voor ongeveer vijfhonderd werknemers in de regio Rotterdam. Omdat het bedrijf, onder meer voor een demonstratiesupermarkt, veel vloeroppervlak nodig had en zo snel mogelijk het nieuwe pand wil betrekken, vielen veel mogelijkheden af. Volgens de woordvoerder van Laurus is het Van Nelle-complex als enige over.

De voormalige Van Nelle-fabriek werd eind vorige eeuw een industrieel monument.

Reageer op dit artikel