nieuws

Nieuw record Bouwbeurs

bouwbreed

De Bouwbeurs heeft gisteren een nieuwe mijlpaal bereikt.

Twee jaar geleden werd een record gevestigd met 24.009 bezoekers. Dit jaar stroomden op deze vanouds drukke midweekse dag 25.714 kijkers het complex binnen. Dit blijkt uit voorlopige cijfers over de bezoekersaantallen. Daarmee zijn er in totaal in vier dagen al 72.713 bezoekers de kassa’s gepasseerd, tegen 66.295 twee jaar geleden.

Over de kwaliteit van de Bouwbeurs zijn de bezoekers ook behoorlijk tevreden. Van de ondervraagde bezoekers vindt 37 procent de kwaliteit van de beurs verbeterd ten opzichte van de vorige editie. Zo’n 59 procent ziet geen verschil, terwijl 4 procent een verslechtering constateert. Het rapportcijfer komt gemiddeld uit op een 7,4, waarbij overigens 43 procent een cijfer van 8 of hoger geeft.

Van de bezoekers tot nu toe is 15 procent hoofdaannemer in de b&u, 14 procent toeleverancier of onderaannemer en 10 procent ontwerper of adviseur. Over de kwaliteit van het bezoek hebben de standhouders evenmin te klagen. Eenderde is directeur of eigenaar, 13 procent werkuitvoerder, terwijl 12 procent in de bedrijfsleiding zit.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels