nieuws

Jongste telg (55) van Heijmans treedt terug

bouwbreed Premium

Jan Heijmans, de jongste zoon van de oprichter van het gelijknamige bouwbedrijf, trekt zich om persoonlijke redenen terug. Na een dienstverband van 35 jaar verlaat de 55-jarige Heijmans het Rosmalense bouwconcern. Zijn vertrek valt samen met de algemene vergadering van aandeelhouders op 9 mei.

J. Heijmans maakte ruim tien jaar deel uit van de raad van bestuur. Voordien diende hij de onderneming in verschillende andere functies, met name in de wegenbouw.

Na het vertrek van Heijmans zitten er geen kinderen van de oprichter meer in de directie, wel werken er nog nazaten in het bedrijf. Allevier de zonen van oprichter Jan Heijmans werkten in het bedrijf van hun vader. De voormalige voorzitter van de raad van bestuur, Lambert Heijmans, stopte in 1994 met zijn werkzaamheden. Hij was 42 jaar binnen de bouwnijverheid actief.

Het bouwbedrijf zei gisteren respect te hebben voor het genomen besluit en ‘is Jan Heijmans grote dank verschuldigd voor diens bijdrage aan de groei en het succes’ van het bouwconcern.

Reageer op dit artikel