nieuws

Razendsnel en gemakkelijk een extra kamer creëren

bouwbreed

Met het Quick & Easy wandsysteem van Faay Vianen BV is het mogelijk op elke plaats in huis snel een scheidingswand te plaatsen. Het drie-in-één wandsysteem bestaat uit een massieve isolatiekern, eindbeplating van stevig kartonplaat met witte afwerking en de constructie. De platen zijn warmte- en geluidsisolerend en vijfenveertig minuten brandwerend.

De Quick & Easy panelen worden geplaatst tussen de vooraf te monteren profielen op vloer en plafond. Voor de onderlinge verbinding van de panelen en voor de verbinding met vloer en plafond zorgen verende spaanplaat verbindingslatten.

De verbindingslatten worden in de daarvoor aangebrachte gleuven geduwd. Door de latten verder los te laten blijft de wand verplaatsbaar. Om de wand extra stevigheid te geven kunnen de latten ook worden vastgelijmd.

Als grondstof voor de panelen worden vlasscheven gebruikt, een restproduct uit de vlasteelt. Daardoor kunnen op elke willekeurige plaats aan de panelen zonder pluggen zware lasten tot honderdtien kilogram worden opgehangen.

Quick & Easy panelen zijn leverbaar in breedten van 29 en 59 centimeter met een hoogte van 260 centimeter. De panelen van 29 centimeter breedte worden standaard geleverd met een verticale leidingschacht met een contactdoos op dertig of honderdtwintig centimeter van de vloer. De panelen zijn met een gewone zaag op maat te maken.

Faay Vianen BV, Vianen, telefoon (0347) 376624

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels