nieuws

Permo Sec ademende scheidingslaag

bouwbreed

Klöber Nederland uit Zeist introduceert met Permo Sec een ademende scheidingslaag voor gebruik onder metalen dakbedekking. De waterkerende, dampopen scheidingslaag Permo Sec vormt een beschermingslaag tussen onderdakconstructie en metaaldak van zink, aluminium, roestvaststaal, koper of titanium.

De scheidingslaag is geschikt voor hellende daken en gevels en bestaat uit een veerkrachtige mo-nofilament-mat die is verbonden met een dampopen PP-vezelvlies. Het waterkerende PP-vlies kan meer dan één meter waterkolom dragen zonder doorslag en kan tijdens de bouw twee maanden open blijven staan.

Permo Sec ligt direct onder de metalen dakbedekking op een verharde ondergrond. De verwerking gaat vanaf een rol van anderhalve meter breed, vijfentwintig meter lang en weegt achttien kilo.

Klöber Nederland, Zeist, telefoon (030) 6992525

Reageer op dit artikel