nieuws

Met de hand palen uittrekken

bouwbreed Premium

De Amerikaanse Rhino Tool Company heeft het nieuwe model MP-3 ‘Manual Post Puller’ uitgebracht waarmee met de hand palen uit de grond kunnen worden getrokken. De MP-3 bestaat simpelweg uit een grote, uitschuifbare hefboom voor een maximale kracht en een in hoogte verstelbaar hefpunt.

Voor de stabiliteit is de hefboom uitgerust met een grote stalen voet. Verder is elke unit voorzien van Rhino’s stalen Post Grabber, bestaande uit een ketting en een drie tons trekhaak om aan de paal te bevestigen. Met de Post Grabber kunnen volgens Rhino allerlei soorten ronde, vierkante en gecombineerde palen, zoals T-stukken, in diverse maatvoeringen probleemloos uit de grond worden verwijderd.

Rhino Tool Company, Kewanee, Illinois (USA), telefoon (+1 309) 8535555

Reageer op dit artikel