nieuws

Bouw zendmasten komt nog niet op gang

bouwbreed Premium

Het project van Delta Radio 171 BV voor de aanleg van twee zendmasten voor de kust van Walcheren komt nog niet echt op gang.

Er is overeenstemming met Staalconstructiebedrijf Genius Vos om de vierhonderd meter hoge masten te maken en 36 kilometer voor de kust te plaatsen. De definitieve opdracht is echter nog niet verstrekt.

Woordvoerder H. Visser van opdrachtgever Delta Radio liet begin oktober vorig jaar nog weten dat dat eind die maand zou gebeuren. Het overleg met alle betrokkenen over het project loopt nog steeds, tegen alle verwachtingen in.

De oorspronkelijke plannen voorzagen in de bouw van de masten in september 1999. Problemen met de instantie die gaat over de zendfrequenties hebben het verkrijgen van de nodige vergunningen tot juni vorig jaar vertraagd. Sindsdien loopt overleg met alle betrokken partijen over het project, dat volgens Visser zeker doorgang zal vinden.

Reageer op dit artikel