nieuws

Nordbau 2001 in teken van groen

bouwbreed Premium

Negen maanden voor het begin van Nordbau 2001, de jaarlijkse expositie van (land)bouwmaterieel in het Noord-Duitse Neumünster, is het thema gekozen: landschappelijk ontwerp en onderhoud. De vier Noord-Duitse brancheorganisaties voor aanleg en onderhoud van tuin-, landschap- en sportterreinen hebben daartoe de handen ineen geslagen.

Op het beursterrein bij de Holstenhallen in Neumünster zal een park van 2500 vierkante meter grootte worden ingericht. Veel aandacht zal daarbij worden besteed aan de verschillende soorten groen in relatie tot de woonomgeving. Ook diverse soorten bestratingen worden op het terrein aangelegd. Lawaai is ook een thema: maatregelen om lawaai van spelende kinderen en stadsverkeer in te tomen komen aan bod.

De beurs wordt van 20 tot en met 25 september gehouden.

Reageer op dit artikel