nieuws

Maatcontract kozijnen verlaagt beheerskosten

bouwbreed Premium

Onder de naam Kozijn Vitaal heeft De Vries Kozijnen een nieuw concept geïntroduceerd voor kwaliteitsbewaking en kostenbeheersing van houten kozijnen. Met het oog op de toenemende vraag naar maatwerk en duurzaamheid heeft De Vries Kozijnen een systeem ontworpen waarmee de klant naast het kozijn, de montage, het onderhoud en de service los kan inkopen.

Een contract ‘op maat’ zou een besparing opleveren op de exploitatiekosten van veertig procent. Volgens directeur Hager van het bedrijf is de besparing haalbaar door het in eigen hand houden van de verschillende disciplines, variërend van het maken van de kozijnen, de montage, het schilderen tot en met het onderhoud. De officiële introductie van het concept vindt in februari plaats tijdens de Internationale Bouwbeurs in Utrecht.

Reageer op dit artikel