nieuws

Lid hoofddirectie GTI Overakker stapt op

bouwbreed Premium

Drs.ir. P.J. Overakker is opgestapt als lid van de hoofddirectie van installatiebedrijf GTI. Zijn vertrek heeft te maken met verschillen van inzicht over de manier van leidinggeven.

Daarbij gaat het vooral om verschillende inzichten over de wijze van communiceren met de mensen die leiding geven aan de verschillende onderdelen in het land, wil een woordvoerder slechts kwijt.

In zijn plaats is A. Fonteine (54) per 1 januari 2001 benoemd in de hoofddirectie van GTI. Hij werkt al sinds 1966 bij GTI. In 1998 werd hij benoemd tot in zijn huidige functie van algemeen directeur GTI Installatietechniek. Samen met voorzitter J. Westerhoud en ir. C. van Laarhoven completeert hij de driekoppige leiding van GTI.

Overakker is niet de eerste directeur die dit jaar opstapt. Medio september werd het vertrek van het lid van de hoofddirectie dat verantwoordelijk is voor GTI Specialismen, J. Bruggenthijs, per ultimo dit jaar aangekondigd. Dit hield verband met de opsplitsing van het onderdeel over de sectoren Industrie en Utiliteit.

Reageer op dit artikel