nieuws

Enquête op site Cobouw: Arena slopen

bouwbreed Premium

Er lijkt niet veel vertrouwen te bestaan in een oplossing van de problemen met de grasmat in de Arena. Van de respondenten op de enquête op de site van Cobouw denkt maar een kleine kwart dat maatregelen als extra ventilatie zin hebben. Bijna evenveel mensen zien de oplossing in de aanleg van een kunstgrasveld. Meer dan de helft ziet het helemaal niet zitten, en is voorstander van het slopen van het stadion in Amsterdam.

Van de 136 deelnemers aan de enquête is 23 procent voorstander van maatregelen om de groei van het gras, dat nu na iedere drie wedstrijden moet worden vervangen, te verbeteren. Het aanleggen van een kunstgrasveld is volgens 24 procent een goede oplossing. Meer dan de helft, 53 procent, is het zat en wil de hele Arena kwijt.

Reageer op dit artikel