nieuws

DAF komt met lichte distributietruck

bouwbreed

DAF Trucks introduceert een compleet nieuwe serie lichte distributietrucks. Dat gebeurt tijdens de 79ste Salon Bedrijfs- en Vrijetijdsvoertuigen, die van 13 tot 21 januari volgend jaar in Brussel wordt gehouden. DAF toont daar ook de reeds geïntroduceerde CF-serie.

DAF Trucks neemt de gehele hal 2, 4500 vierkante meter, van het expositiecomplex Heizel Paleizen in. Bovendien heeft DAF Trucks België 2200 vierkante meter gehuurd in hal 5.

De Nederlandse fabrikant verwacht in tien dagen tijd meer dan 10.000 klanten en potentiële kopers bij de introductieshow. Dagelijks van half twee tot zeven uur (in het weekeinde tot half zeven) kan ook het publiek daar terecht. Er is een speciale plek ingericht waar plaatsen kunnen worden gereserveerd.

Vanuit een ontvangsthal in hal 2 komen de gasten in een presentatieruimte, waar op vijf schermen uitleg wordt gegeven over het programma van DAF en de bijgeleverde service. In het auditorium luidt een film de introductie van het productenprogramma in. Na de show worden de gasten in de expositieruimte ontvangen. Het restaurant van hal 2 staat volledig ter beschikking van DAF.

Reageer op dit artikel