nieuws

Bob the Builder aan kop in hitparade

bouwbreed Premium

De Britse bouwvakker hoeft zich niet meer te bekommeren om zijn imago. Daar zorgt Bob the Builder wel voor, de meest succesvolle tv-figuur na de Teletubbies. Bob the Builder is zo populair dat de herkenningsmelodie ‘Can we fix it ? Yes we can !’ net voor Kerst op nummer 1 is gekomen in de hitparade.

De bouwvakker verslaat daarmee bekende groepen als Steps of Westlife. Geschat wordt dat inmiddels voor zeker – 220 miljoen aan Bob the Builder artikelen is verkocht, variërend van complete bouwdozen tot sleutelhangers.

“Bob the Builder doet voor de bouwindustrie wat niemand anders is gelukt. Hij lijkt niet op de stereotype bouwvakker. Als Bob een prijs opgeeft, houdt hij zich daaraan. Hij verdwijnt niet voor twee weken naar Ibiza als hij net je huis half heeft gesloopt en zijn broek past.

Reageer op dit artikel