nieuws

Training voor vrouwen in loopbaanontwikkeling

bouwbreed Premium

Vrouwen die werken in de bouw, kunnen bij Vrouwen Vakschool Midden-Nederland Alida de Jong (VVS), gevestigd te Utrecht, een training loopbaanontwikkeling volgen.

“Deze training is bedoeld om vrouwen onder het uitvoerend, technisch en administratief personeel beter zicht te geven op hun loopbaan, ambities, wensen en kansen”, aldus een toelichting van de school.

De training besteedt aandacht aan de mogelijkheden om de loopbaan een andere wending te geven. Het is de bedoeling dat vrouwen inzicht krijgen in de mogelijkheden om hun carrière te veranderen. “Het resultaat van de training is weten wat u wilt, weten waarvoor u staat en hoe u dat kunt realiseren door middel van een persoonlijk actieplan.”

Het gaat om een training van vier dagen. Deze zijn verspreid over een periode van twee maanden. Als afsluiting vindt een coachingsgesprek plaats. De eerst volgende training begint in januari.

Reageer op dit artikel