nieuws

Thust en Graff naar Burgers Ergon

bouwbreed Premium

Installateur Thust en Graff Elektrotechniek is overgenomen door Burgers Ergon Contractors BV. Voor de 110 medewerkers van Thust en Graff verandert er niet veel, want het bedrijf behoudt zijn zelfstandigheid binnen Burgers Ergon.

Er staan bovendien geen banen op de tocht. Volgens een toelichting van Burgers Ergon is de overname ‘een belangrijke versterking in Midden- en Zuid-Nederland’. Burgers Ergon contractors BV ontstond in 1998 toen installateur Ergon werd overgenomen door Burgers Mechanical Contractors in Eindhoven. Daarvoor hoorde Ergon bij de Hollandsche Betongroep (HBG). Thust en Graff Elektrotechniek haalde in 1998 de pers toen het werd uitgeroepen tot beste leerbedrijf van Nederland. “Zoals Ajax zijn voetbalschool heeft, zo heeft ons bedrijf zijn eigen kweek en daar zijn we ontzettend trots op”, aldus zei de adjunct-directeur van Thust en Graff destijds tegen een verslaggever van deze krant.

Reageer op dit artikel