nieuws

Rabo Vastgoed krijgt een nieuwe algemeen directeur.

bouwbreed

Met ingang van 1 januari 2001 neemt ingenieur P. Wetselaar (51) deze functie over van ing. J. Groeneweg.

De laatste bouwde het bedrijf de afgelopen twee decennia uit tot een succesvolle projectfinancier en projectontwikkelaar. Grondlegger Groeneweg neemt wegens het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd afscheid van Rabo Vastgoed. Wetselaar werkt al twintig jaar voor Rabo Vastgoed, een volle dochter van Rabobank Nederland. Hij begon zijn carrière bij het Amstelveense bouwconcern Ballast Nedam en stapte in 1970 over naar Westland Utrecht Projectontwikkeling. Bij Rabo Vastgoed werkte hij sinds 1980 als projectmanager, hoofd projecten en adviezen en als directeur.

Oud-hoofddirecteur van de Vereniging Eigen Huis drs. H. van

Herwijnen is gekozen tot president van de Union Internationale de la Proprieté Immobilière (UIPI) in Parijs. Van Herwijnen volgt dr. A. Viziano op. De benoeming geldt voor vier jaar. Daarvoor was hij vice- president. De UIPU is de internationale associatie van nationale non- profit organisaties voor eigen-woningbezit.

Reageer op dit artikel