nieuws

Nominaties voor titel Zonneboilerstad 2000

bouwbreed Premium

Van de veertig inzendingen zijn Eindhoven, Den Haag en Tilburg genomineerd voor de titel Zonneboilerstad 2000. Tot en met 29 november 12.00 uur kan iedereen via www.vara.nl/vroegevogels een stem uitbrengen.

Novem organiseert de verkiezing in opdracht van het ministerie van Economische Zaken voor de zesde maal. Doel is de voordelen van duurzame energie onder de aandacht van bestuurders, bouwers en consumenten te brengen. Een vakjury onder voorzitterschap van EZ heeft de drie steden genomineerd. De belangrijkste criteria waren: zonneboilers structureel een plaats geven in het energiebeleid, het toepassen van zonneboilers in nieuwbouw en bestaande bouw, voorbeeldprojecten en aandacht voor de communicatie over zonneboilers tussen betrokken bouwpartijen en inwoners.

Reageer op dit artikel