nieuws

Harde laag versterkt dakisolatieplaten

bouwbreed

Rockwool heeft twee nieuwe varianten uitgebracht van dakplaten met een harde toplaag op basis van de dual density technology. De nieuwe dakisolatieplaten Taurox DUO NP en Taurox DUO XP hebben daardoor een hoge ponsweerstand en zijn goed beloopbaar.

Taurox DUO NP vervangt de oude Taurox C en is met een ponsweerstand van 120 kilopascal geschikt voor normaal gebruik. De Taurox DUO XP dakisolatieplaat is in de plaats gekomen van de gewone Taurox DUO en heeft een ponsweerstand van 170 kilopascal. Deze dakplaat heeft een extra verzwaarde toplaag en is bedoeld voor zwaardere toepassingen. Beide nieuwe typen dakisolatieplaten zijn geschikt voor elke type dakbedekking en -constructie. De platen zijn verkrijgbaar in onbeklede versie, met bitufilm of bitumen.

Rockwool BC Dak, Roermond, telefoon (0475) 353635.

Reageer op dit artikel