nieuws

CDA is opstelling PvdA over A4 zat

bouwbreed Premium

Het CDA heeft schoon genoeg van de gang van zaken rond de A4 Midden-Delfland en met name de rol van de PvdA hierin. Aanleiding voor de ergernis is het voorstel van de PvdA, tijdens de behandeling van het Meerjarenprogramma voor Infrastructuur en Transport (MIT), om de A4 Midden-Delfland in een tunnel te leggen.

“Dit is de zoveelste variant die we onder ogen krijgen”, zegt CDA’er Leers. “En het zal ook wel weer het zoveelste geval worden dat toch niet doorgaat. Want het is de PvdA er alleen om te doen het hele plan te torpederen.”

Al meer dan 20 jaar wordt over de weg gesproken en tot nu toe ligt er alleen een tracé met zand. Al tientallen plannen zijn in de Kamer aan de orde geweest, maar geen van die ideeën kreeg de instemming van de PvdA.

Reageer op dit artikel