nieuws

Kraancabine van Nederlandse bodem

bouwbreed Premium

Machinefabriek Duyvis BV in Koog aan de Zaan en Elma BV in Soesterberg hebben samen een kraancabine ontwikkeld: de D.E. huttle. Deze was voor het eerst te zien op de beurs Aandrijftechniek.

De cabine wordt als compleet product aangeboden en past op elke kraan, niet alleen bij nieuwbouw, ook bij vervanging van een bestaande cabine. Deze kraancabine van vaderlandse bodem valt op door de moderne vormgeving. De vloer is 1700 bij 1400 millimeter. De raamstijlen zijn dun, waardoor de bestuurder rondom en ook via een zichtkoker naar beneden, een goed zicht heeft op het werk. De kern van het nieuwe kraanbesturingssysteem wordt gevormd door de 360 graden draaibare stuurstoelcombinatie in de cabine. In de stuurstoel zijn alle elektrische componenten ondergebracht.

Reageer op dit artikel