nieuws

Afzuigunit overal vandaan draadloos te bedienen

bouwbreed Premium

Itho BV heeft twee van haar typen centraal mechanische afzuigunits dusdanig aangepast dat ze draadloos kunnen worden bediend.

De driestanden-regelschakelaar werkt met een draadloze radiofrequente zender en kan overal in huis worden geplaatst. Het draadloze bedieningssysteem is momenteel alleen leverbaar voor de typen Itho kunststof afzuigunit type CVE 166-RF en Itho kunststof afzuigunit type ECO-fan CVE-RF met een energiezuinige gelijkstroommotor. De zender van het type RSRF-3 kan in elke ruimte worden geplaatst waar afzuiging van belang is, bijvoorbeeld badkamer en wasruimte.

Frequenties

Doordat de zender zonder enige bedrading kan worden geplaatst, is boorwerk en bedrading naar de afzuigunit niet meer nodig. Het draadloze bedieningssysteem is geschikt voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw en werkt op PTT-goedgekeurde unieke frequenties.

Itho BV, Schiedam, telefoon (010) 4278671.

Reageer op dit artikel