nieuws

Vastgoedfondsen zetten fusie door

bouwbreed Premium

De beleggingsfondsen Uni-Invest en VastNed Offices/Industrial gaan toch fuseren. Dat hebben beide bedrijven vrijdagmiddag bekendgemaakt.

De fusie is voor commissaris H. Sterk reden terug te treden uit de raad van commissarissen van Uni-Invest. Hij is het niet eens met het fusievoorstel. Vorige maand leek het nog erop dat de fusie in de knel was gekomen. De presentatie van de plannen werd toen voor onbepaalde tijd uitgesteld. Door de fusie ontstaat een beleggingsfonds met een vastgoedportefeuille van ruim 6 miljard gulden. Naar eigen zeggen wordt de nieuwe onderneming het grootste beursgenoteerde kantoren- en bedrijfsruimtenfonds in de Benelux. De naam Uni-Invest verdwijnt; als naam van de nieuwe onderneming is gekozen voor VastNed Offices/Industrial.

Reageer op dit artikel