nieuws

Peinemann neemt High Level over

bouwbreed Premium

Hoogwerkerverhuurder Peinemann neemt de verhuurder van onder andere rolsteigers High Level over. De hoogwerkerdivisie van het Peinemann- concern gaat per 1 januari 2001 verder als Peinemann Hoogwerksystemen BV.

Peinemann, vooral bekend van de verhuur van zware mobiele kranen, is tweeënhalf jaar geleden gestart met de verhuur van dertig hoogwerkers. Momenteel omvat de vloot circa 150 machines. Om ook te kunnen voldoen aan de vraag naar ander systemen voor werken op hoogte, zoals rolsteigers en hangbruginstallaties, is enige tijd geleden al een samenwerkingsverband met High Level aangegaan. Het hoogwerkerbedrijf Peinemann Hoogwerksystemen BV zal na de overname een pand betrekken in Rotterdam-Hoogvliet. De vestiging in Amsterdam blijft ongewijzigd.

Reageer op dit artikel