nieuws

Doorwerken op steiger onder paraplu van zeil

bouwbreed

Om onder slechte weersomstandigheden te kunnen doorwerken op de steiger, introduceert Altrex de Doorwerkkap.

Deze kan als een soort paraplu bovenop een steiger of loopbrug worden gemonteerd en biedt bescherming tegen zon, wind en regen. Het zeil van de Doorwerkkap wordt via een peesgeleiding bevestigd aan het buizenframe van de steiger. Deze verbinding geeft een bescherming aan de boven- en achterkant van de steiger. Voor meer bescherming tegen wind en regen kunnen optioneel zijzeilen worden gemonteerd. Een complete steiger kan door Altrex nog verder worden aangekleed met 90 procent- windreductiegaas. Met telescopische buizen is de lengte van de Doorwerkkap traploos instelbaar. Naast de lengte van de kap zijn ook de hoogte, hellingshoek, afwatering en afstand tot de gevel verstelbaar.

Altrex BV, Nunspeet, telefoon (0341) 274444.

Reageer op dit artikel