nieuws

Gates betaalt ruim 47 miljoen voor etage

bouwbreed

Bill Gates heeft 19,8 miljoen dollar (47,5 miljoen gulden) betaald voor een flat in New York. Het gaat om een hele verdieping van de ‘Trump World Tower’ die op Manhattan wordt opgetrokken door niemand minder dan Donald Trump.

De gesjeesde presidentskandidaat wilde de prijs niet bevestigen, maar de New York Post is zeker van het bedrag. Gates’ verdieping is niet eens het duurste appartement in het flatgebouw. Er is een – onbekende – Europeaan die voor zijn duplex penthouse op Trumps luxueuze World Tower 91,2 miljoen gulden heeft neergeteld. Dat is voor zover bekend tot nu toe het duurste appartement in deze stad van superlatieven, waar de gemiddelde prijs van een appartement de grens van 800.000 dollar (1,92 miljoen gulden) passeerde. De populaire pers gonst nu van de geruchten over de identiteit van de mysterieuze ‘Europese miljardair’, maar deze heeft de praatzieke Trump blijkbaar effectief een zwijgplicht opgelegd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels