nieuws

Batenburg Beheer ziet winst iets stijgen

bouwbreed Premium

Batenburg Beheer, dienstverlener op het gebied van elektrotechniek en informatietechnologie, heeft zijn nettowinst over het eerste halfjaar van 2000 zien stijgen met 2 procent tot 4,18 miljoen gulden. De omzet nam met 34 procent toe tot 108,9 miljoen gulden.

Door de flinke omzetstijging moest het eerste halfjaar op uitgebreide schaal een beroep worden gedaan op inleenkrachten. De krapte op de arbeidsmarkt is een belemmerende factor voor het bedrijf. Het resultaat uit gewone bedrijfsvoering steeg met 7 procent tot 5,9 miljoen. De begin dit jaar overgenomen Bosman Bedrijven heeft een positieve bijdrage geleverd aan het resultaat. Op grond van de huidige werkvoorraad zijn de vooruitzichten voor de tweede helft van 2000 goed, zo laat Batenburg Beheer weten.

Reageer op dit artikel