nieuws

Terneuzen besteedt opdracht dubbel uit

bouwbreed Premium

De gemeente Terneuzen heeft een opdracht voor de aankleding van de Markt per abuis aan twee architecten uitbesteed. De Utrechtse architect K. van Velsen, ontwerper van het plein, reageerde hogelijk verbaasd toen hij de plannen voor de inrichting ter goedkeuring kreeg voorgelegd.

Hij had immers ook opdracht gekregen het plein aan te kleden. De gemeente erkent dat een vergissing is gemaakt. Van Velsen had eerder al een eerste opzet voor de aankleding van de Markt gemaakt. Daarna werden de plannen door meningsverschillen vooruitgeschoven. Toen er meer overeenstemming was, zo’n anderhalf jaar later, gaf de gemeente architect R. Antheunis uit Axel opdracht een ontwerp voor de inrichting van de Markt te maken. De gemeente zoekt nu samen met de architecten naar een oplossing.

Reageer op dit artikel