nieuws

Garagedeur gaat zijwaarts open

bouwbreed Premium

Novoferm, fabrikant van onder andere garagedeuren, introduceert een sectional-garagedeur die zijwaarts opent. De deur kan op elke gewenste breedte worden geopend voor bijvoorbeeld een doorloopopening of een kier voor lichtinval of ventilatie.

De deur opent over de hele hoogte van de garage, waardoor er geen rand of drempel is. Volgens Novoferm is het nieuwe product ook minder inbraakgevoelig dan een traditionele garagedeur met een aparte loopopening. De nieuwe deuren worden geleverd met vuurverzinkte stalen panelen, waartussen veertig millimeter dik PU-schuim is aangebracht ter isolatie. Dit moet de temperatuur in de garage constant houden. Verder is de deur voorzien van een veiligheidsslot met driepuntsvergrendeling en een vingerklembeveiliging.

Novoferm Nederland BV, Almelo, telefoon (0546) 580680

Reageer op dit artikel