nieuws

CV navullen zonder hulp van de installateur

bouwbreed

Fabrikant van druk- en temperatuurcomponenten PenTec Snelrewaard BV introduceert een vernieuwde vulgroep voor cv-installaties. De Wivak 2000 is een vulunit die wordt gecombineerd met een manometer waarmee de eindgebruiker zelf de cv kan navullen zonder hulp van een installateur.

De gebruiker kan simpel de kraan en op de manometer aflezen wanneer de gewenste waterdruk is bereikt. De manometer heeft een bereik van 0 tot 4 bar, een groen gemarkeerd werkdrukgebied en een rode markering die de maximale druk aangeeft. De vulunit heeft een los staartstuk waarmee ze kan worden aangesloten zonder deze zelf rond te hoeven draaien.. De Wivak 2000 is leverbaar in blank messing of vernikkelde uitvoering en kan met of zonder slangtule en wartel voor de vulslang worden geleverd.

PenTec Snelrewaard BV, Haastrecht, telefoon (0182) 503100

Reageer op dit artikel