nieuws

Vloerdelen simpel los en vast met Click Fitt

bouwbreed Premium

Fetim Bouwen & Wonen introduceert in het nieuwe programma van Solidfloor massief houten vloeren, het nieuwe bevestigingssysteem Solidfloor Click Fitt. Click Fitt vloeren zijn zwevend aan te leggen met een speciale clip die wordt bevestigd in de groeven aan de onderzijde van de vloerdelen.

Zowel in kleine als in grote ruimten kunnen de vloerdelen van 12,5 centimeter breed makkelijk worden geplaatst en ook weer worden verwijderd door de clips los te halen. Click Fitt is verkrijgbaar in de houtsoorten eiken, merbau en kempas. Andere vloeren uit het programma zijn negentien centimeter breed en verkrijgbaar in diverse uitvoeringen in de houtsoorten jatoba, Europees eiken, Amerikaans eiken, lariks en pin maritime (Frans grenen).

Fetim Bouwen & Wonen, Amsterdam, telefoon (020) 5805285

Reageer op dit artikel