nieuws

Landelijke finale Vitae Bouw Award in Educatorium

bouwbreed

Op 15 juli vindt de landelijke finale plaats van de Vitae Bouw Award. Tien technische hogescholen dingen met een afstudeerproject mee naar deze prijs, die voor de vijfde keer wordt uitgereikt.

De projecten worden gepresenteerd in het Educatorium in Utrecht. De inzendingen voor de prijs worden door een vakjury beoordeeld. Die bestaat uit een aannemer, een kostendeskundige, een constructeur, een architect en een journalist. De inzendingen worden op vijf hoofdcriteria beoordeeld: architectuur, uitvoering, constructie, kostenmanagement en algemene vormgeving. Vooraf worden de afstudeerverslagen bekeken, waarna de expositie van de projecten en de presentatie van de deelnemers in het Educatorium de doorslag geven.

Reageer op dit artikel