nieuws

Fugro verwerft opdracht in Mexico

bouwbreed Premium

Fugro-Chance de Mexico heeft samen met Constructora Subacuatica Diavaz een contract gesloten met Petróleos Mexicanos (PEMEX), de nationale oliemaatschappij van Mexico. De drie gaan geïntegreerde platformstudies en onderzoek uitvoeren naar pijplijnroutes in de Baai van Campeche.

De totale waarde van het contract bedraagt meer dan 12 miljoen dollar. De platformstudies bestaan uit geofysisch/geotechnisch onderzoek op zee voor nieuwe platforms in deze omgeving. Speciale nadruk ligt op dynamische testen ten behoeve van de ontwerpspecificaties in verband met potentiële aardbevingen. Het werk wordt door verschillende Fugro- ondernemingen uitgevoerd, vooral door Fugro McClelland Marine voor geotechnisch werk, Fugro Geoservices voor geofysisch werk en Fugro South voor laboratoriumtesten. Dit contract is een aanvulling op plaatsbepalingsdiensten en pijpleidingonderzoeken die momenteel worden uitgevoerd in samenwerking met John E. Chance en Fugro Surveys.

Reageer op dit artikel