nieuws

Een bouwlaag binnen twee dagen klaar

bouwbreed Premium

Vaheja Vloeren Nederland BV introduceert haar massief betonnen prefab-wandelementen om snel en efficiënt te kunnen bouwen. Met de gevelelementen, voorzien van raamopeningen en alle verdere benodigde voorzieningen, kan een bouwlaag al binnen een tijdsbestek van twee dagen kant en klaar worden opgeleverd. De prefab wandelementen van Vaheja zijn geschikt voor laagbouw en hoogbouw en zijn leverbaar in vrijwel alle door de klant gewenste afmetingen. De elementen kunnen binnen een project onder andere worden gebruikt als: binnenspouwwanden, wand in een betonkelder, borstwering en betonnen plinten. Naast de prefab gevelelementen levert Vaheja ook geïsoleerde kanaalplaatvloeren en voorgespannen breedplaatvloeren.

Vaheja Vloeren Nederland BV, telefoon (0475) 494000

Reageer op dit artikel