nieuws

Digitaal kleuradvies voor verfgebruik

bouwbreed Premium

Sigma Coatings BV heeft een computerprogramma ontwikkeld dat het kleuradvies voor een bouwproject op het beeldscherm van de gebruiker zichtbaar maakt. Met de Sigma Viewer kan worden gezien welke kleuren van verven en coatings bij een bepaald project passen. De Sigma Viewer houdt onder meer rekening met factoren als lichtinval, aanwezig kunstlicht en structuur van wanden. Het softwareprogramma wordt geleverd met enkele standaard voorbeeldfoto’s. Via het Technisch Centrum Bouw van Sigma Coatings is het tegen vergoeding ook mogelijk om foto’s van andere bouwwerken uit een bepaald project geschikt te maken voor bewerking met de kleurenviewer. Sigma kan ook afdrukken leveren van bewerkte, opgeslagen foto’s.

Sigma Coatings BV, Uithoorn, telefoon (0297) 541549.

Reageer op dit artikel