nieuws

Dakmembraan voor ballastdaken

bouwbreed

Gebr. Kooy introduceert een door Stevens Roofing Systems ontwikkeld membraan voor ballastdaken als alternatief voor zwarte rubbermembranen.

Het Stevens EP-B membraan is een versie van het versterkte TPO- dakmembraan, speciaal ontworpen voor daken met steen- of plavuizenballast. Stevens EP-B is een 1,14 millimeter dik membraan dat is gewapend met een polyestergaas en vervaardigd uit hetzelfde basispolymeer dat voor de bestaande dakbedekkingsproducten van Stevens wordt gebruikt. Het membraan is verkrijgbaar in de breedte van 1,94 meter of in panelen van 5,70 meter en wordt geleverd op rollen van 30,5 meter. Het membraan heeft een zandkleurige bovenkant en kan worden aangebracht op de meeste platte of licht hellende daken die het bijkomende gewicht van een ballastsysteem kunnen dragen.

Gebr. Kooy BV, Enschede, telefoon (053) 4841200

Reageer op dit artikel