nieuws

Bouwberichten

bouwbreed

Cobouw heeft uitvoerig bericht over Internetgebruik in de bouw. Vooral e-mail zou geliefd zijn. (Zie o.a. Cobouw 21 juni, Van Scherpenberg: “66 procent procent van de bouw is on line met minimaal een e-mail adres.”) De praktijk bevestigt dit, want negen van de tien mensen die mij vragen om even iets te faxen blijken, als ik doorvraag, het gewenste ook per e-mail te kunnen ontvangen. Ook de meeste mensen die bellen voor technische informatie of prijsopgave blijken in staat en bereid om dat zelf even van het net te halen. Het moet nog wat wennen kennelijk, maar bijna iedereen heeft het nu wel. Daarom vind ik het vreemd dat de Bouwberichten in de Cobouw wel straatadressen en telefoonnumers geven, maar geen Internetbereikbaarheid. Volgens mij zou het prettig zijn voor de betrokken bedrijven als ze telefonisch minder vaak werden gestoord.

Maarten Abeln, Friesland nosabeln@cybercomm.nl

Reageer op dit artikel