nieuws

Wilma werft in Utrecht personeel via de ether

bouwbreed Premium

utrecht – Met een wervende radiospot op de lokale zender hoopt Wilma Regio Utrecht nieuw personeel aan zich te binden. Een dertig seconden durende flits zal vanaf maandag gedurende twee weken dagelijks te horen zijn op radio M(idden Nederland). Een week later volgt een oproep voor uta-personeel.

“Op deze manier hopen we meer mensen te bereiken, bijvoorbeeld medewerkers die ’s ochtends op weg zijn naar hun werk” licht woordvoerder Bart Hogenbosch de actie toe. “Advertenties in de kranten hebben niet het gewenste effect, vandaar onze keuze voor een radiospotje.”

In de regio Utrecht kan Wilma nog zo’n dertig bouwplaatsmedewerkers en circa tien uta-medewerkers gebruiken. “We zoeken voor onze bouwplaatsen vooral timmerlieden en tunnelgietbouwers. Iedere nieuwe medewerker die dit wervingsspotje oplevert is, gezien de krapte op de arbeidsmarkt, een aanwinst. De concurrentie op de arbeidsmarkt is de laatste jaren fors toegenomen, waardoor de uitstroom van personeel groter is dan we gewend waren.”

Veelzijdig

De bouwonderneming is ervan overtuigd dat het zich in positieve zin onderscheidt van andere bedrijven. “De continuiteit is gewaarborgd en omdat we deel uitmaken van het NBM-Amstelland-concern, kunnen we een veelzijdig carriereperspectief bieden, aangezien we nagenoeg alle bouwdisciplines in huis hebben.”

Reageer op dit artikel