nieuws

Toevoerlucht en rook via een kanaal

bouwbreed

Helex BV uit Heemstede heeft een set concentrische adapters ontworpen die het mogelijk maakt zowel de luchttoevoer als de afvoer van rookgassen van een gasgestookte kachel of haard door een kanaal te laten plaatsvinden.

De set adapters moet nieuwe mogelijkheden geven voor de toepassing van verwarmingstoestellen in onder andere mechanisch geventileerde woningen. Dergelijke woningen zijn vaak voorzien van hoogwaardige isolatie en mechanische ventilatie, waardoor er bij gebruik van een kachel of haard een luchttekort kan ontstaan.

Een concentrische adapter kan in een dergelijke woning nieuwe mogelijkheden bieden doordat het toestel volledig gesloten is.

Helex BV, Heemstede, telefoon (023) 5833000.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels