nieuws

Stimulans particulier opdrachtgeverschap

bouwbreed Premium

den haag – Staatssecretaris Remkes (Volkshuisvesting) wil het particulier opdrachtgeverschap in de woningbouw stimuleren. Over twee jaar zal de rijksprijs voor excellent opdrachtgeverschap in de categorie Wonen dan ook naar een particulier gaan.

Dit zei de staatssecretaris bij de uitreiking van De Zeven Pyramides. Ook benadrukte hij dat “de aandacht voor het bedrijfsleven voor architectuur en stedenbouw best een impuls kan gebruiken”. Samen met staatssecretaris Van der Ploeg (Cultuur) wil Remkes via het Stimuleringsfonds voor Architectuur budget vrijmaken voor een programma om de kwaliteit van architectuur en stedenbouw op bedrijfsterreinen te verbeteren.

De rijksprijs De Zeven Pyramides werd twee jaar geleden in het leven geroepen.

Reageer op dit artikel