nieuws

Grote reclameborden op Pier in Scheveningen

bouwbreed Premium

amsterdam – Op de pas gerenoveerde wandelpromenade van de Pier in Scheveningen komen grote reclameborden en -objecten. Bij de verbouwing is daar constructief al rekening mee gehouden. Dat meldt ir. D.J. Peters van Haskoning, Koninklijk Ingenieurs- en Architectenbureau te Nijmegen.

De renovatie van de wandelpromenade is nog niet helemaal gereed. Vooral de afbouw is wat vertraagd. Toch wordt hij op 13 mei geopend met als eerste evenement een jazzfestival. De promenade is helemaal afgesloten met glas en voorzien van een ‘bovendek’, waar badgasten ‘die geen zand tussen hun billen willen’ kunnen zonnen. Tussen de ligstoelen komen de borden en objecten te staan, tussen de dertig en vijftig vierkante meter groot (ongeveer de voorgevel van een eengezinswoning).

Rubinstein Media BV uit Amsterdam bemiddelt bij de verkoop van de reclame. Op het ‘benedendek’ komen kiosken en ‘glossy inrichtingselementen met veel glas en roestvrijstaal’. Zij worden verhuurd door Jones Lang Lasalle uit Amsterdam. De renovatie heeft in totaal zo’n vijftig miljoen gulden gekost.

Reageer op dit artikel