nieuws

Ginaf present met acht trucs

bouwbreed

veenendaal – De bouwer van speciale trucks Ginaf uit Veenendaal geeft in Wezep acte de presence met acht verschillende typen bouwtrucks. Het gaat om twee typen 10×8, een 10×6, een 8×8, een 8×6, een 8×4 en twee typen 6×6.

Voor demonstraties staan er vier Ginaf’s volbeladen op het demonstratieterrein. De Ginaf 10×8-S zal zich als superkipper laten zien op het demonstratieterrein van de TKD. De auto ploegt zich volgens de fabrikant zonder ‘kreunen’ door zeer zwaar terrein en torst dan ook nog een fikse nuttige lading. De 10×8 vervoert bij een wettelijke GVW van 50 ton een lading met een bruto gewicht van ruim 35 ton.

Het ‘kleine broertje’, de altijd nog imposante M3331 6×6 heeft een wettelijke GVW van 30,5 ton en een wettelijk bruto laadvermogen van ruim 20 ton.

De 6×6 is het ‘kleintje’ onder de getoonde trucks van Ginaf.

Reageer op dit artikel